fredag 28 september 2012

Kransar & fåglar

UTMANING!

Morning!
Har nu varit "dyngförkyld" i två dagar. Det är sällan jag är sjuk, så när när jag väl blir det inser jag hur lyckligt lottad jag är. Utmaningen som egen företagare är att bita ihop, ta en ipren och försöka stå på sina ben trots feber. Även att hålla sig på behörigt avstånd från kunderna:)
 Men den största utmaningen idag består av ett kalas med 35kids:) Lillan fyllde 9 i somras då vi var bortresta. Så kalaset blev nu för att alla kompisarna skulle kunna vara med. Det positiva är att vi har hyrt en lokal för kalaset, lättstädat:) 
Igår gjorde jag några kransar, ska försöka göra fler i dag:) Lägger ut dem i webbshopen senare.
Jag är så tacksam för mina fina kunder på webben och i butiken!!!  Det är inte så lätt att hitta till min gårdsbutik, men sedan jag satt upp skyltar så har det hänt grejer:) Det är så noga med hur man sätter upp skyltar, man får inte göra hur som helst. Jag har har fått tillåtelse av de snälla markägarna:)
Idag ska jag skicka in designen jag gjort till skyltarna jag vill piffa upp, det blir roligt att se hur de blir i tryck.
Nä nu ska jag skicka iväg min underbara tjej till skolan. Härlig morgon, inget tjafs om hår eller kläder. Brukar fundera på hur det ska bli i tonåren. Min andra dotter Jamie 20år har aldrig bråkat om hår och läppglans på morgonen. Intressant att se deras likheter och olikheter. Övertygad om att barnen föds med en stark personlighet, sen är det upp till oss föräldrar att förvalta den :)
Önskar dig en underbar start på dagen!
Love Jane


4 kommentarer:

Tanja sa...

Hej!

Nämen oj, ska ni ha kalas för så många!
Förstår att det är skönt med lokal i så fall.
Då ska jag inte gnälla om att jag ska ha kalas på söndag, först barnkalas och sen kalas för släkten. Ha,ha......men ljudnivån brukar ligga högt på bägge kalasen så man kommer nog vara supertrött sen på kvällen.

Vilken fin logga du har här på bloggen. Är den ny?
Har för mig att jag har varit inne hos dig och kikat men kommer inte ihåg att det såg ut så här då. Men minnet är ju inte så bra nu när man har fyllt 40.

Jättefina kransar ville jag säga också när jag ändå håller på.
Älskar sånna där små söta fåglar!

Kram

H A N N A S - F O R M sa...

Vad roligt att hitta hit! Så fina kransar, vad duktig du är! Hoppas att du kryar på dig! STOR KRAM
Hanna

Jane Norell Gotthold sa...

Hej Tanja!
Hoppas ditt kalas gick bra och att du hade lite energi kvar:) Celina hade superkul på sitt, värmde i hjärtat.

Tack! Loggan är den bild som är först ut i bildspelet på Lyckliga Hem startsidan. Men på inspirationsbloggen Lyckliga Hem, som du varit in på tidigare har jag inte haft denna logga.
Denna blogg Lyckliga Hem-Inspirerar, startade jag i fredags. Jag ville ha en blogg där jag kan skriva mer personligt, fritt och som fungerar enkelt. Den andra bloggen är till Lyckliga Hem webbshopen och fungerar på ett annat sätt:) Ja, nu blev det ett långt svar Tanja:) Men du minns helt rätt!
Vi är ju i vår bästa ålder efter 40;)

Det är så himla kul att göra kransar.

Tack Tanja! Kramar Jane

Jane, Lyckliga Hem sa...

Tack Hanna!
Jag är så glad över att ha möjlighet att få se dina fantastiska bilder!

Kramar :)