lördag 22 december 2012

Hej alla underbara i julstöket.

Här är det full fart:) Massor att göra i butiken och webbutiken, som det ska vara i juletider:)
Har hunnit med några julkonserter med underbara gänget Rosvikskören, det gör underverk för själen och julstämningen att hänga med detta roliga gäng och sjunga.
Tv24 Norrbotten har varit här och gjort ett jul reportage, filmat och fotat. Nu ska jag ta det lugnt under söndagen och ladda inför julafton här hemma, vi blir ca 13 stycken. Dukar och fixar med sådant dagen innan, skönt att ha färdigt på julmorgon, roligare att skapa en fin juldukning utan stress.

Tips nedan 1:
Häng upp lite julpynt och stjärnor ovanför juldukningen. Jag har satt fast pyntet med häftstift i skårorna, eftersom jag har ett räfflat trä tak så syns inte nålhålen när man plockar bort det. Har du ett plant tak eller är rädd för nålmärken, kan du ta en längre gren och hänga sakerna i och sedan hänga upp den i två mindre krokar.

Tips två längre ner 2:
Om du vill ha stjärnspetsen uppåt kan du antingen ställa dem rakt upp och ner på  fönsterbrädan. Eller som jag gjort med den svarta stjärnan, vänd stjärnan så du har spetsen uppåt och snörena neråt. Sprätta försiktigt upp "sömmen" på ena sidan och trä in elkabeln försiktigt, fös ihop toppen mot kabeln och kolla att lamphållaren hänger i mitten av stjärnan. Tejpa sedan fast toppen och kabeln med transparent tejp. Sätt in lampan underifrån (där du öppnar stjärnan naturligt) och knyt igen. Häng sedan upp stjärnan på den höjd du önskar:)Önskar dig en underbar lördag med mycket julmys! Kramar Jane

Inga kommentarer: